Bejelentkezés
EIMIMO.FREEBASE.HU

FREEBASE

tárhely

Info

EIMIMO.FREEBASE.HU
//index.php/az-eimimo-rol/

Az Eimimo-ról | Internetes, otthoni munka és online pénzkeresés - Eimimo

Bemutatjuk az internetes (online) pénzkeresés legújabb formáját az Eimimo-t, amellyel tagdíjak nélkül, otthoni munkával kiemelkedő jövedelemre tehetsz szert!

Legújabb twittek

Jovohet penteken pedig leszedek szo szerint mindent rola, de az mar gyorsan fog menni 😏 kell a tarhely a videoknak es a kepeknek 😏😏

Mi az a CDN és mikor érdemes használni? https://t.co/RxFMOLCC3X https://t.co/5kLLHFbtJA

linkhalom: HostSolutions az önnek legmegfelelőbb tárhely és szofverek. - https://t.co/VTE1bYAB0H

HasznaltAlma - APRÓHIRDETÉS https://t.co/1lHAg8gxdH

ÚJ állásajánlat: Nyaralási szabadság a most kezdő sofőröknek? Igen! - Web: https://t.co/cbNXbaRvc5 https://t.co/svGBABygVg

Azért írunk róla, mert nekünk kötelező, nem azért, mert érdekes...ezzel valószínűleg sok mindent elmondtunk. https://t.co/NRLbgoqTFi

ÚJ állásajánlat: Karbantartás vezető állás a Metyx Hungary Kft.-nél. - Web: https://t.co/QCSqKaPVGB https://t.co/ErG2ChjIkz

Ingyenes SSL beállítása tárhelyeinken.... https://t.co/bLhfEWKZmd

Online cloud backupra milyen szolgáltatót ajánlotok? Nem tárhely kell, hanem "kulcsrakész" backup/restore megoldás ami felhőbe tárol.

ÚJRA ELÉRHETŐ a 2017-es motoros rendezvénynaptár! Sikeresen lezajlott a tárhely váltás, mostantól nem lesz olyan,... https://t.co/otWvflzHfV

PHP konfugurálás ISP5 -ös szervereinken.... https://t.co/SoNxAQ8Va0

ÚJ állásajánlat: Kiváló lehetőség - Web: https://t.co/cXrybNsYPr https://t.co/kCSgP60PZA

Szerencsere (vagy szerencsetlensegemre?) nincs eleg tarhely a telefonomon es nem tudom frissiteni a twittert:)

A 128GB tárhely egyetlen hátránya h az ember teljesen hanyag lesz. Nem takarítja le a felesleges alkalmazásiait. Csak gyűjtöget.

Rendszerszintű mentések cégünknél. https://t.co/t2uWv2lJtr https://t.co/Zjmzw5GZvY

@_bendzsi még jó, hogy nekem sosincs elég tárhely a telefonomon a frissítéshez😅

ÚJ állásajánlat: Arckezelő terapeuta - Web: https://t.co/xgWjeQmbyZ https://t.co/rzUSvjHF1p

ÚJ állásajánlat: 3 hét munka 1 hét pihenővel? Van ilyen? - Web: https://t.co/QZx92znnZ5 https://t.co/GNiOmfMzL5

A Samsung újabb domain ellen nyújtott be panaszt https://t.co/s5bRqWKJbe

A Samsung újabb domain ellen nyújtott be panaszt https://t.co/WWFZ59FUvM

A Samsung újabb domain ellen nyújtott be panaszt https://t.co/fXo4wOYrZz

ÚJ állásajánlat: Váltós, nemzetközi kamionsofőr lennél? - Web: https://t.co/0N1UA9dFSP https://t.co/fr480aHzDq

ÚJ állásajánlat: Otthonról végezhető munka német cégnek nyelvtudás és végzettség nélkül (kiemelkedő fizetés) -... https://t.co/DtJQr5ZC1t

Drasztikusan megváltoztatta tárhely-kínálatát az Amazon https://t.co/IbPT7DbTpO

Keresés

Az Eimimo-ról

Már nem kell sokat várnunk a legújabb nemzetközi bevételmegosztó weboldal indulására, amely az előzetes információk alapján otthoni munkával kiemelkedő internetes pénzkereseti lehetőséget biztosít.

A projekt Eimimo néven fut, hivatalos startja 2012. szeptember 10-én várható. Nagyon fontos kihangsúlyoznunk, hogy a többi bevételmegosztó oldallal ellentétben nem szükséges sem most, sem pedig később egyetlen forintot sem befizetnünk, a rendszer mindenki számára ingyen, havi díjak nélkül érhető el, sőt kedvcsinálóként az Eimimo gárdája most minden regisztráló virtuális számláján 10 dollár regisztrációs bónuszt is jóváír, amely felett teljes rendelkezési jogot kapunk (bármikor kivehetjük vagy tovább növelhetjük vele tőkealapunkat).

Tudom, most legtöbben felteszik legtöbben maguknak a kérdést, hogy akkor miért éri meg az egészet működtetni és miből tudnak egyáltalán kifizetni? Hamarosan ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz, de előtte pár szóban írnánk a cégről.

Bemutatkozik az Eimimo

A konzorciumként működő vállalkozást 11 üzletember hívta életre. Mindegyikük több éves szakmai múlttal rendelkezik az online marketing, a webdesign és weboldal készítés, valamint az e-kereskedelem területén. Jelenleg 3 irodával rendelkeznek (USA, Németország, Indonézia), később pedig egy központi iroda kijelölését is tervezik. A konzorcium egyik húzóneve Jeff Strong, aki immáron 12 éve futtat sikeres online projekteket.

A cég működése internetes hirdetések értékesítésén alapszik, amelynek jogosultsága világszerte növekszik. A regisztrálók e-mail címei egy központi adatbázisba kerülnek, amelyre naponta megkapják az Eimimo hirdetési partnereinek ajánlatait. A hirdetésekből befolyó pénzt a vállalat visszaosztja mindenkori regisztrált tagjai között a következő arányban:

  • 60% kerül szétosztásra azon regisztráltak között, akik a kiküldött e-maileket elolvassák
  • 10% egy un. bevétel megosztási alapba kerül
  • 10% nyugdíjalapba kerül
  • 10%-ot azokra a bónuszokra költenek, amelyet a legtöbb referált (továbbajánlott) regisztrálók után fizetnek.
  • A maradék 10% pedig egyenlő arányban fedezi a cég működési költségét és profitját.
Internetes online pénzkeresés, otthoni munka - Eimimo regisztráció

Internetes online pénzkeresés, otthoni munka – Eimimo regisztráció

A következőkben összefoglaljuk azt, hogyan kereshetünk pénzt az Eimimoval.

Internetes pénzkeresés otthoni online munkával az Eimimoval

E-mailek olvasása és továbbajánlás

A regisztráció után azonnal 10 dollárt kapunk a virtuális számlánkra. Mivel a kifizetési küszöb 20 dollár, így már csak 10 dollárt kell begyűjtenünk.

Ennek legegyszerűbb módja, ha naponta elolvassuk a regisztrált e-mail címünkre érkező ajánlatokat.

Természetesen az Eimimo számára fontos, hogy minél nagyobb regisztrált bázissal rendelkezzen, így a továbbajánlások során érkező regisztrálók után is megkapjuk jutalmunkat. Az első utánunk beregisztrált 3 tag után fejenként 1 dollárt írnak jóvá, míg a további 4 tag után fejenként 0,5 dollárral gyarapszik a virtuális pénztárcánk. A további utánunk regisztrált tagok korlátlan mélységig 0,25 dollárt érnek. Mindemellett a legtöbb regisztrált tagot hozó ajánlók számára nagyobb jutalmakat is ígérnek.

Fontos megjegyeznünk, hogy a kifizetéshez teljesíteni kell minimum 5 dollár értékben az üzleti célú e-mailek elolvasását is, illetve azt is, hogy egy IP címről csak egy regisztráció a megengedett.

A továbbajánláshoz minden segítséget megkapunk személyes fiókunkban, amely magába foglalja a személyes bannerjeinket és a kiemelt gyorsasággal dolgozó ügyfélszolgálatot.

Összesített ajánlói bónusz

Az Eimimo csapata egy összesített listát is vezet a legjobban teljesítő ajánlókról. A legtöbb új regisztrálót hozó ajánlók között – amelynek “versenyét” minden hónap 15-én zárják – egy előre meghatározott pénzalapot osztanak szét az első 20 helyezett között, amelynek értéke most 100 dollár. Az első helyezett ennek 20 százalékát, a második helyezett 15 százalékát, a harmadik, negyedik és ötödik helyezett 10 százalékát, a hatodik, hetedik, nyolcadik, kilencedik és tizedik helyezett 3 százalékát, a tizedik és huszadik helyezett közötti továbbajánlók pedig 2 százalékát kapják meg. A továbbajánlással a havi bónuszok mellett azért is érdemes foglalkoznunk, mert az első alánk regisztrált tag után 10db ingyenes e-bookot, a harmadik után pedig 10db ingyenes szoftvert is kézhez kapunk, amelyekkel növelhetjük eredményességünket.

Bevétel megosztás

Minden kifizetésünk után részvényeket kapunk az Eimimotól (20 dollár = 1 részvény alapon), amellyel jogosultak vagyunk az összes bevétel 10 százalékból a részvényeink száma szerinti részesedésre. A részvények felső határa nem korlátozott, nem járnak le, egészen addig kapunk utánuk pénzt, amíg aktív tagok vagyunk. Az egy részvényre jutó összeg a rendszerben lévő összes részvénytől és a mindenkori bevétel 10 százalékának értékétől függ.

Nyugdíjalap

Hasonlóan működik a bevételmegosztáshoz. Második kifizetésünk után 1 részvényt kapunk az elkülönített nyugdíjalapunkba, majd minden további kifizetésünk után is 1-et, 1-et. A részvények felső határa nem korlátozott, nem járnak le. Az ebből befolyó pénzt addig fizetik, amíg aktív tagok vagyunk.

Hirdetői bónusz

A hirdetői bónusz lényege, hogy az Eimimo megjutalmaz minket, amennyiben hirdetőt hozunk a rendszerbe. A hirdető minden egyes vásárlása után 5 százalékot írnak jóvá virtuális egyenlegünkön. Érdemes aktív hirdetőt bevonnunk, hiszen minden egyes jövőbeli megrendelése után is megkapjuk az 5 százalékot.