Bejelentkezés
EIMIMO.FREEBASE.HU

FREEBASE

tárhely

Info

EIMIMO.FREEBASE.HU
//index.php/az-eimimo-rol/

Az Eimimo-ról | Internetes, otthoni munka és online pénzkeresés - Eimimo

Bemutatjuk az internetes (online) pénzkeresés legújabb formáját az Eimimo-t, amellyel tagdíjak nélkül, otthoni munkával kiemelkedő jövedelemre tehetsz szert!

Legújabb twittek

============================== Weboldal költöztetése másik tárhelyre vagy új domain név alá! ======================… https://t.co/NLslMy8Xqm

ideje lenne kitisztíttatnom az asztali gépet ,mert tele a tárhely :D de nem tudom mi a fenétol van ennyire tele

Az jelenti a problémát, hogy a #WindowsUpdate nemes egyszerűséggel nem ellenőrzi a szabad tárhelykapacitást.… https://t.co/k09T1a9awI

Python oktatás: Django Tárhely Ingyen - Telepítés lépései / Free Django ... https://t.co/xAUqha67gz via @YouTube

Kapni fogok egy új telefont, ami 256gbos! Fél év alatt kinovom. Soha nem elég a tárhely , akármekkora.

@Asszem Mondjuk azért a szín és a tárhely elég könnyen változtatható variánsok, szóval úgy összesen van 3. Plusz mé… https://t.co/uQc6LocQdE

@ottoolah @strob @adrianszpi Többek közt az enyém is! SE-m van és vártam az alternatívát. Erre virítanak egy péklap… https://t.co/ZATOmIwbyi

@Davgt111 A lényeg, hogy legyen 4 gb ram meg 32 gb tárhely. :) Am én is az Android One-ra szavazok. A MiUI nagyon n… https://t.co/LcJTEy5Zt3

@szanicsl96 Nem látom értelmét az én felhaszálásom mellett elkölteni annyit. A Poco is nagyon a felső határon van.… https://t.co/VhsN3EQMZb

Mi A2: +Olcsó (Fele annyi, mint a másik) +Stock Android van rajta, (AndroidONE támogatás) +Snapdragon 625, ami ene… https://t.co/E0yTlozBNh

Keresés

Az Eimimo-ról

Már nem kell sokat várnunk a legújabb nemzetközi bevételmegosztó weboldal indulására, amely az előzetes információk alapján otthoni munkával kiemelkedő internetes pénzkereseti lehetőséget biztosít.

A projekt Eimimo néven fut, hivatalos startja 2012. szeptember 10-én várható. Nagyon fontos kihangsúlyoznunk, hogy a többi bevételmegosztó oldallal ellentétben nem szükséges sem most, sem pedig később egyetlen forintot sem befizetnünk, a rendszer mindenki számára ingyen, havi díjak nélkül érhető el, sőt kedvcsinálóként az Eimimo gárdája most minden regisztráló virtuális számláján 10 dollár regisztrációs bónuszt is jóváír, amely felett teljes rendelkezési jogot kapunk (bármikor kivehetjük vagy tovább növelhetjük vele tőkealapunkat).

Tudom, most legtöbben felteszik legtöbben maguknak a kérdést, hogy akkor miért éri meg az egészet működtetni és miből tudnak egyáltalán kifizetni? Hamarosan ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz, de előtte pár szóban írnánk a cégről.

Bemutatkozik az Eimimo

A konzorciumként működő vállalkozást 11 üzletember hívta életre. Mindegyikük több éves szakmai múlttal rendelkezik az online marketing, a webdesign és weboldal készítés, valamint az e-kereskedelem területén. Jelenleg 3 irodával rendelkeznek (USA, Németország, Indonézia), később pedig egy központi iroda kijelölését is tervezik. A konzorcium egyik húzóneve Jeff Strong, aki immáron 12 éve futtat sikeres online projekteket.

A cég működése internetes hirdetések értékesítésén alapszik, amelynek jogosultsága világszerte növekszik. A regisztrálók e-mail címei egy központi adatbázisba kerülnek, amelyre naponta megkapják az Eimimo hirdetési partnereinek ajánlatait. A hirdetésekből befolyó pénzt a vállalat visszaosztja mindenkori regisztrált tagjai között a következő arányban:

  • 60% kerül szétosztásra azon regisztráltak között, akik a kiküldött e-maileket elolvassák
  • 10% egy un. bevétel megosztási alapba kerül
  • 10% nyugdíjalapba kerül
  • 10%-ot azokra a bónuszokra költenek, amelyet a legtöbb referált (továbbajánlott) regisztrálók után fizetnek.
  • A maradék 10% pedig egyenlő arányban fedezi a cég működési költségét és profitját.
Internetes online pénzkeresés, otthoni munka - Eimimo regisztráció

Internetes online pénzkeresés, otthoni munka – Eimimo regisztráció

A következőkben összefoglaljuk azt, hogyan kereshetünk pénzt az Eimimoval.

Internetes pénzkeresés otthoni online munkával az Eimimoval

E-mailek olvasása és továbbajánlás

A regisztráció után azonnal 10 dollárt kapunk a virtuális számlánkra. Mivel a kifizetési küszöb 20 dollár, így már csak 10 dollárt kell begyűjtenünk.

Ennek legegyszerűbb módja, ha naponta elolvassuk a regisztrált e-mail címünkre érkező ajánlatokat.

Természetesen az Eimimo számára fontos, hogy minél nagyobb regisztrált bázissal rendelkezzen, így a továbbajánlások során érkező regisztrálók után is megkapjuk jutalmunkat. Az első utánunk beregisztrált 3 tag után fejenként 1 dollárt írnak jóvá, míg a további 4 tag után fejenként 0,5 dollárral gyarapszik a virtuális pénztárcánk. A további utánunk regisztrált tagok korlátlan mélységig 0,25 dollárt érnek. Mindemellett a legtöbb regisztrált tagot hozó ajánlók számára nagyobb jutalmakat is ígérnek.

Fontos megjegyeznünk, hogy a kifizetéshez teljesíteni kell minimum 5 dollár értékben az üzleti célú e-mailek elolvasását is, illetve azt is, hogy egy IP címről csak egy regisztráció a megengedett.

A továbbajánláshoz minden segítséget megkapunk személyes fiókunkban, amely magába foglalja a személyes bannerjeinket és a kiemelt gyorsasággal dolgozó ügyfélszolgálatot.

Összesített ajánlói bónusz

Az Eimimo csapata egy összesített listát is vezet a legjobban teljesítő ajánlókról. A legtöbb új regisztrálót hozó ajánlók között – amelynek “versenyét” minden hónap 15-én zárják – egy előre meghatározott pénzalapot osztanak szét az első 20 helyezett között, amelynek értéke most 100 dollár. Az első helyezett ennek 20 százalékát, a második helyezett 15 százalékát, a harmadik, negyedik és ötödik helyezett 10 százalékát, a hatodik, hetedik, nyolcadik, kilencedik és tizedik helyezett 3 százalékát, a tizedik és huszadik helyezett közötti továbbajánlók pedig 2 százalékát kapják meg. A továbbajánlással a havi bónuszok mellett azért is érdemes foglalkoznunk, mert az első alánk regisztrált tag után 10db ingyenes e-bookot, a harmadik után pedig 10db ingyenes szoftvert is kézhez kapunk, amelyekkel növelhetjük eredményességünket.

Bevétel megosztás

Minden kifizetésünk után részvényeket kapunk az Eimimotól (20 dollár = 1 részvény alapon), amellyel jogosultak vagyunk az összes bevétel 10 százalékból a részvényeink száma szerinti részesedésre. A részvények felső határa nem korlátozott, nem járnak le, egészen addig kapunk utánuk pénzt, amíg aktív tagok vagyunk. Az egy részvényre jutó összeg a rendszerben lévő összes részvénytől és a mindenkori bevétel 10 százalékának értékétől függ.

Nyugdíjalap

Hasonlóan működik a bevételmegosztáshoz. Második kifizetésünk után 1 részvényt kapunk az elkülönített nyugdíjalapunkba, majd minden további kifizetésünk után is 1-et, 1-et. A részvények felső határa nem korlátozott, nem járnak le. Az ebből befolyó pénzt addig fizetik, amíg aktív tagok vagyunk.

Hirdetői bónusz

A hirdetői bónusz lényege, hogy az Eimimo megjutalmaz minket, amennyiben hirdetőt hozunk a rendszerbe. A hirdető minden egyes vásárlása után 5 százalékot írnak jóvá virtuális egyenlegünkön. Érdemes aktív hirdetőt bevonnunk, hiszen minden egyes jövőbeli megrendelése után is megkapjuk az 5 százalékot.