Bejelentkezés
EIMIMO.FREEBASE.HU

FREEBASE

tárhely

Info

EIMIMO.FREEBASE.HU
//index.php/eimimo-gyik/

Eimimo GYIK | Internetes, otthoni munka és online pénzkeresés - Eimimo

Keress pénzt Internetes (online), otthoni munkával kockázatmentesen az Eimimo-val! Cikkünkből választ kaphatsz az Eimimo-t érintő leggyakoribb kérdésekre.

Legújabb twittek

Keresés

Eimimo GYIK

Kérdések és válaszok az Eimimoról

 

Mi is az az Eimimo?

Az Eimimo egy forradalmian új internetes pénzkeresési rendszer, amelynek alapját az online hirdetések adják. Segítségével otthoni munkával, bármilyen tagdíj vagy csomag megvásárlása nélkül, kockázatmentesen tehet szert hosszútávú, passzív jövedelemre.

Milyen módon kaphatom meg a kifizetésem, amikor elértem a kifizetési küszöböt az Eimimo rendszerében?

A kifizetések egyelőre Paypal, Liberty Reserve számlára történnek, illetve megkaphatjuk az összeget csekken is. A csapat ígérete szerint hamarosan bővülni fognak a kifizetési lehetőségek.

Hogyan kereshetek pénzt az Eimimoval?

Ennek legegyszerűbb módja a regisztrált e-mail címünkre kapott levelek/hirdetési ajánlatok olvasása. Az utánunk regisztrált tagok után is kapunk szép jutalékot. Emellett azok számára, akik már kaptak kifizetést a bevétel megosztásból való részesedés, a nyugdíjalap szintén jövedelemforrást jelentenek.

Hova érkeznek azok az e-mailek, amelyeket el kell olvasnom?

Az elolvasandó e-mailek (hirdetési ajánlatok) a regisztrációkor megadott címre érkeznek (javasolt GMAIL postafikók használata a biztosabb levélbeérkezés érdekében). Mindemellett a személyes fiókunkban is elérhetőek. Fontos megemlítenünk, hogy ahhoz, hogy megkapjuk az olvasásért járó pénz rá kell kattintanunk az üzenetben szereplő megerősítő linkre.

Regisztrálhatnak-e a családtagjaim vagy barátaim ugyanazzal az IP címmel, amelyet én is használok?

Az azonos IP címmel generált többszörös regisztráció tiltott. Az Eimimo csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy kiszűrje a csalókat a rendszerből!

Tényleg megkapom a kifizetésem?

Igen. Mivel egy induló internetes vállalkozásról van szó, így nagyon gyorsan híre menne a kifizetések visszatartásának, ami az Eimimo kudarcához vezetne. Sőt az üzleti modellt olyan irányban próbálják csiszolgatni, hogy a nyugdíjalapon keresztül sokaknak hosszútávú passzív jövedelmet biztosítsanak.

Nem értem a rendszer működését, kaphatok segítséget?

Az Eimimo működését megpróbálták a lehető legegyszerűbben összefoglalni a személyes fiókunkban angol nyelven. A csapat nagyon segítőkész 1-1 kérdés felmerülésekor, de mivel nagyon nagy az érdeklődés a program iránt, így egyesével mindenkinek nem tudnak segíteni a rendszer használatában, ezért kérik a fiókunkban található segédanyagok alapos áttanulmányozását.

Mi történik akkor, ha megpróbálom kicselezni a rendszert?

Ebben az esetben törlődik a regisztrációnk az összes gyűjtött pénzünkkel. Kifizetések előtt alaposan ellenőrzik, hogy 1-1 regisztrációhoz nem tartozik-e hamis szponzorált, így mindenkit kérnek arra, hogy ne is próbálkozzanak a trükközéssel. Ugyanakkor a cég mindenkit biztosít arról, hogy minden becsületes tag meg fogja kapni a kifizetését.

Van egy/több szponzoráltam, aki/-k után nem kapom meg a jutalékom. Miért?

Ennek több magyarázata is lehet. A leggyakoribb indok, hogy a szponzorált tag regisztrációkor direkt vagy véletlenül nem használta az egyedi azonosítóval ellátott ajánlói URL-t. Vagy a szponzorált ugyan regisztrált, de fiókját trükközés miatt törölték vagy felfüggesztették.

Amennyiben úgy gondolod ezek egyike sem áll fent, kérd meg a szponzoráltadat, hogy vegye fel az Eimimo csapatával a kapcsolatot és kérje az eset felülvizsgálatát!

Hogyan juthatok hozzá a 10db ingyenes E-bookhoz és a 10db szoftverhez, amit korábban ígértek?

Az elektronikus könyveket első szponzoráltunk, a szoftvereket pedig harmadik szponzoráltunk után kapjuk meg. A linkeket személyes Eimimo fiókunk statisztika menüjében fogjuk látni az adott számú szponzorált után.

Internetes online pénzkeresés, otthoni munka - Eimimo regisztráció

Internetes online pénzkeresés, otthoni munka – Eimimo regisztrációWarning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_5q33csatd9op5vadrm3pfivko7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0