Bejelentkezés
EIMIMO.FREEBASE.HU

FREEBASE

tárhely

Info

EIMIMO.FREEBASE.HU
//index.php/eimimo-gyik/

Eimimo GYIK | Internetes, otthoni munka és online pénzkeresés - Eimimo

Keress pénzt Internetes (online), otthoni munkával kockázatmentesen az Eimimo-val! Cikkünkből választ kaphatsz az Eimimo-t érintő leggyakoribb kérdésekre.

Legújabb twittek

Jovohet penteken pedig leszedek szo szerint mindent rola, de az mar gyorsan fog menni 😏 kell a tarhely a videoknak es a kepeknek 😏😏

Mi az a CDN és mikor érdemes használni? https://t.co/RxFMOLCC3X https://t.co/5kLLHFbtJA

linkhalom: HostSolutions az önnek legmegfelelőbb tárhely és szofverek. - https://t.co/VTE1bYAB0H

HasznaltAlma - APRÓHIRDETÉS https://t.co/1lHAg8gxdH

ÚJ állásajánlat: Nyaralási szabadság a most kezdő sofőröknek? Igen! - Web: https://t.co/cbNXbaRvc5 https://t.co/svGBABygVg

Azért írunk róla, mert nekünk kötelező, nem azért, mert érdekes...ezzel valószínűleg sok mindent elmondtunk. https://t.co/NRLbgoqTFi

ÚJ állásajánlat: Karbantartás vezető állás a Metyx Hungary Kft.-nél. - Web: https://t.co/QCSqKaPVGB https://t.co/ErG2ChjIkz

Ingyenes SSL beállítása tárhelyeinken.... https://t.co/bLhfEWKZmd

Online cloud backupra milyen szolgáltatót ajánlotok? Nem tárhely kell, hanem "kulcsrakész" backup/restore megoldás ami felhőbe tárol.

ÚJRA ELÉRHETŐ a 2017-es motoros rendezvénynaptár! Sikeresen lezajlott a tárhely váltás, mostantól nem lesz olyan,... https://t.co/otWvflzHfV

PHP konfugurálás ISP5 -ös szervereinken.... https://t.co/SoNxAQ8Va0

ÚJ állásajánlat: Kiváló lehetőség - Web: https://t.co/cXrybNsYPr https://t.co/kCSgP60PZA

Szerencsere (vagy szerencsetlensegemre?) nincs eleg tarhely a telefonomon es nem tudom frissiteni a twittert:)

A 128GB tárhely egyetlen hátránya h az ember teljesen hanyag lesz. Nem takarítja le a felesleges alkalmazásiait. Csak gyűjtöget.

Rendszerszintű mentések cégünknél. https://t.co/t2uWv2lJtr https://t.co/Zjmzw5GZvY

@_bendzsi még jó, hogy nekem sosincs elég tárhely a telefonomon a frissítéshez😅

ÚJ állásajánlat: Arckezelő terapeuta - Web: https://t.co/xgWjeQmbyZ https://t.co/rzUSvjHF1p

ÚJ állásajánlat: 3 hét munka 1 hét pihenővel? Van ilyen? - Web: https://t.co/QZx92znnZ5 https://t.co/GNiOmfMzL5

A Samsung újabb domain ellen nyújtott be panaszt https://t.co/s5bRqWKJbe

A Samsung újabb domain ellen nyújtott be panaszt https://t.co/WWFZ59FUvM

A Samsung újabb domain ellen nyújtott be panaszt https://t.co/fXo4wOYrZz

ÚJ állásajánlat: Váltós, nemzetközi kamionsofőr lennél? - Web: https://t.co/0N1UA9dFSP https://t.co/fr480aHzDq

ÚJ állásajánlat: Otthonról végezhető munka német cégnek nyelvtudás és végzettség nélkül (kiemelkedő fizetés) -... https://t.co/DtJQr5ZC1t

Drasztikusan megváltoztatta tárhely-kínálatát az Amazon https://t.co/IbPT7DbTpO

Keresés

Eimimo GYIK

Kérdések és válaszok az Eimimoról

 

Mi is az az Eimimo?

Az Eimimo egy forradalmian új internetes pénzkeresési rendszer, amelynek alapját az online hirdetések adják. Segítségével otthoni munkával, bármilyen tagdíj vagy csomag megvásárlása nélkül, kockázatmentesen tehet szert hosszútávú, passzív jövedelemre.

Milyen módon kaphatom meg a kifizetésem, amikor elértem a kifizetési küszöböt az Eimimo rendszerében?

A kifizetések egyelőre Paypal, Liberty Reserve számlára történnek, illetve megkaphatjuk az összeget csekken is. A csapat ígérete szerint hamarosan bővülni fognak a kifizetési lehetőségek.

Hogyan kereshetek pénzt az Eimimoval?

Ennek legegyszerűbb módja a regisztrált e-mail címünkre kapott levelek/hirdetési ajánlatok olvasása. Az utánunk regisztrált tagok után is kapunk szép jutalékot. Emellett azok számára, akik már kaptak kifizetést a bevétel megosztásból való részesedés, a nyugdíjalap szintén jövedelemforrást jelentenek.

Hova érkeznek azok az e-mailek, amelyeket el kell olvasnom?

Az elolvasandó e-mailek (hirdetési ajánlatok) a regisztrációkor megadott címre érkeznek (javasolt GMAIL postafikók használata a biztosabb levélbeérkezés érdekében). Mindemellett a személyes fiókunkban is elérhetőek. Fontos megemlítenünk, hogy ahhoz, hogy megkapjuk az olvasásért járó pénz rá kell kattintanunk az üzenetben szereplő megerősítő linkre.

Regisztrálhatnak-e a családtagjaim vagy barátaim ugyanazzal az IP címmel, amelyet én is használok?

Az azonos IP címmel generált többszörös regisztráció tiltott. Az Eimimo csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy kiszűrje a csalókat a rendszerből!

Tényleg megkapom a kifizetésem?

Igen. Mivel egy induló internetes vállalkozásról van szó, így nagyon gyorsan híre menne a kifizetések visszatartásának, ami az Eimimo kudarcához vezetne. Sőt az üzleti modellt olyan irányban próbálják csiszolgatni, hogy a nyugdíjalapon keresztül sokaknak hosszútávú passzív jövedelmet biztosítsanak.

Nem értem a rendszer működését, kaphatok segítséget?

Az Eimimo működését megpróbálták a lehető legegyszerűbben összefoglalni a személyes fiókunkban angol nyelven. A csapat nagyon segítőkész 1-1 kérdés felmerülésekor, de mivel nagyon nagy az érdeklődés a program iránt, így egyesével mindenkinek nem tudnak segíteni a rendszer használatában, ezért kérik a fiókunkban található segédanyagok alapos áttanulmányozását.

Mi történik akkor, ha megpróbálom kicselezni a rendszert?

Ebben az esetben törlődik a regisztrációnk az összes gyűjtött pénzünkkel. Kifizetések előtt alaposan ellenőrzik, hogy 1-1 regisztrációhoz nem tartozik-e hamis szponzorált, így mindenkit kérnek arra, hogy ne is próbálkozzanak a trükközéssel. Ugyanakkor a cég mindenkit biztosít arról, hogy minden becsületes tag meg fogja kapni a kifizetését.

Van egy/több szponzoráltam, aki/-k után nem kapom meg a jutalékom. Miért?

Ennek több magyarázata is lehet. A leggyakoribb indok, hogy a szponzorált tag regisztrációkor direkt vagy véletlenül nem használta az egyedi azonosítóval ellátott ajánlói URL-t. Vagy a szponzorált ugyan regisztrált, de fiókját trükközés miatt törölték vagy felfüggesztették.

Amennyiben úgy gondolod ezek egyike sem áll fent, kérd meg a szponzoráltadat, hogy vegye fel az Eimimo csapatával a kapcsolatot és kérje az eset felülvizsgálatát!

Hogyan juthatok hozzá a 10db ingyenes E-bookhoz és a 10db szoftverhez, amit korábban ígértek?

Az elektronikus könyveket első szponzoráltunk, a szoftvereket pedig harmadik szponzoráltunk után kapjuk meg. A linkeket személyes Eimimo fiókunk statisztika menüjében fogjuk látni az adott számú szponzorált után.

Internetes online pénzkeresés, otthoni munka - Eimimo regisztráció

Internetes online pénzkeresés, otthoni munka – Eimimo regisztráció