Bejelentkezés
EIMIMO.FREEBASE.HU

FREEBASE

tárhely

Info

EIMIMO.FREEBASE.HU
//index.php/eimimo-gyik/

Eimimo GYIK | Internetes, otthoni munka és online pénzkeresés - Eimimo

Ingyen webtárhely szolgáltatás, segítségével weboldalát elérhetövé teheti az interneten. Szolgáltatásunk magánszemélyek és jogi személyek számára egyaránt hozzáférhetö, a regisztráció csupán pár percet vesz igénybe. A nálunk tárolt oldalak a regisztráció pillanatától kezdve reklámmentesek, nem kell emelt díjas smst küldeni, vagy éves díjat fizetni a reklámcsík eltüntetéséért, mivel nálunk nincs semmilyen reklámcsík vagy felugró reklám ablak. Minden regisztrált felhasználó webtárhelyet kap, melyel szabadon gazdálkodhat, nincs fájl típus vagy fájl méret korlátozás a szerveren. PHP scripteket biztonsági okokból nem lehet futtatni a szerveren.

Legújabb twittek

============================== Weboldal költöztetése másik tárhelyre vagy új domain név alá! ======================… https://t.co/NLslMy8Xqm

ideje lenne kitisztíttatnom az asztali gépet ,mert tele a tárhely :D de nem tudom mi a fenétol van ennyire tele

Az jelenti a problémát, hogy a #WindowsUpdate nemes egyszerűséggel nem ellenőrzi a szabad tárhelykapacitást.… https://t.co/k09T1a9awI

Python oktatás: Django Tárhely Ingyen - Telepítés lépései / Free Django ... https://t.co/xAUqha67gz via @YouTube

Kapni fogok egy új telefont, ami 256gbos! Fél év alatt kinovom. Soha nem elég a tárhely , akármekkora.

@Asszem Mondjuk azért a szín és a tárhely elég könnyen változtatható variánsok, szóval úgy összesen van 3. Plusz mé… https://t.co/uQc6LocQdE

@ottoolah @strob @adrianszpi Többek közt az enyém is! SE-m van és vártam az alternatívát. Erre virítanak egy péklap… https://t.co/ZATOmIwbyi

@Davgt111 A lényeg, hogy legyen 4 gb ram meg 32 gb tárhely. :) Am én is az Android One-ra szavazok. A MiUI nagyon n… https://t.co/LcJTEy5Zt3

@szanicsl96 Nem látom értelmét az én felhaszálásom mellett elkölteni annyit. A Poco is nagyon a felső határon van.… https://t.co/VhsN3EQMZb

Mi A2: +Olcsó (Fele annyi, mint a másik) +Stock Android van rajta, (AndroidONE támogatás) +Snapdragon 625, ami ene… https://t.co/E0yTlozBNh

Keresés

Eimimo GYIK

Kérdések és válaszok az Eimimoról

 

Mi is az az Eimimo?

Az Eimimo egy forradalmian új internetes pénzkeresési rendszer, amelynek alapját az online hirdetések adják. Segítségével otthoni munkával, bármilyen tagdíj vagy csomag megvásárlása nélkül, kockázatmentesen tehet szert hosszútávú, passzív jövedelemre.

Milyen módon kaphatom meg a kifizetésem, amikor elértem a kifizetési küszöböt az Eimimo rendszerében?

A kifizetések egyelőre Paypal, Liberty Reserve számlára történnek, illetve megkaphatjuk az összeget csekken is. A csapat ígérete szerint hamarosan bővülni fognak a kifizetési lehetőségek.

Hogyan kereshetek pénzt az Eimimoval?

Ennek legegyszerűbb módja a regisztrált e-mail címünkre kapott levelek/hirdetési ajánlatok olvasása. Az utánunk regisztrált tagok után is kapunk szép jutalékot. Emellett azok számára, akik már kaptak kifizetést a bevétel megosztásból való részesedés, a nyugdíjalap szintén jövedelemforrást jelentenek.

Hova érkeznek azok az e-mailek, amelyeket el kell olvasnom?

Az elolvasandó e-mailek (hirdetési ajánlatok) a regisztrációkor megadott címre érkeznek (javasolt GMAIL postafikók használata a biztosabb levélbeérkezés érdekében). Mindemellett a személyes fiókunkban is elérhetőek. Fontos megemlítenünk, hogy ahhoz, hogy megkapjuk az olvasásért járó pénz rá kell kattintanunk az üzenetben szereplő megerősítő linkre.

Regisztrálhatnak-e a családtagjaim vagy barátaim ugyanazzal az IP címmel, amelyet én is használok?

Az azonos IP címmel generált többszörös regisztráció tiltott. Az Eimimo csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy kiszűrje a csalókat a rendszerből!

Tényleg megkapom a kifizetésem?

Igen. Mivel egy induló internetes vállalkozásról van szó, így nagyon gyorsan híre menne a kifizetések visszatartásának, ami az Eimimo kudarcához vezetne. Sőt az üzleti modellt olyan irányban próbálják csiszolgatni, hogy a nyugdíjalapon keresztül sokaknak hosszútávú passzív jövedelmet biztosítsanak.

Nem értem a rendszer működését, kaphatok segítséget?

Az Eimimo működését megpróbálták a lehető legegyszerűbben összefoglalni a személyes fiókunkban angol nyelven. A csapat nagyon segítőkész 1-1 kérdés felmerülésekor, de mivel nagyon nagy az érdeklődés a program iránt, így egyesével mindenkinek nem tudnak segíteni a rendszer használatában, ezért kérik a fiókunkban található segédanyagok alapos áttanulmányozását.

Mi történik akkor, ha megpróbálom kicselezni a rendszert?

Ebben az esetben törlődik a regisztrációnk az összes gyűjtött pénzünkkel. Kifizetések előtt alaposan ellenőrzik, hogy 1-1 regisztrációhoz nem tartozik-e hamis szponzorált, így mindenkit kérnek arra, hogy ne is próbálkozzanak a trükközéssel. Ugyanakkor a cég mindenkit biztosít arról, hogy minden becsületes tag meg fogja kapni a kifizetését.

Van egy/több szponzoráltam, aki/-k után nem kapom meg a jutalékom. Miért?

Ennek több magyarázata is lehet. A leggyakoribb indok, hogy a szponzorált tag regisztrációkor direkt vagy véletlenül nem használta az egyedi azonosítóval ellátott ajánlói URL-t. Vagy a szponzorált ugyan regisztrált, de fiókját trükközés miatt törölték vagy felfüggesztették.

Amennyiben úgy gondolod ezek egyike sem áll fent, kérd meg a szponzoráltadat, hogy vegye fel az Eimimo csapatával a kapcsolatot és kérje az eset felülvizsgálatát!

Hogyan juthatok hozzá a 10db ingyenes E-bookhoz és a 10db szoftverhez, amit korábban ígértek?

Az elektronikus könyveket első szponzoráltunk, a szoftvereket pedig harmadik szponzoráltunk után kapjuk meg. A linkeket személyes Eimimo fiókunk statisztika menüjében fogjuk látni az adott számú szponzorált után.

Internetes online pénzkeresés, otthoni munka - Eimimo regisztráció

Internetes online pénzkeresés, otthoni munka – Eimimo regisztráció